Criteris de selecció dels autors i de les obres

Aquest directori d’autors i autores locals, elaborat per la Biblioteca de Banyoles, se centra en els autors dels quals la Biblioteca disposa d’obra publicada. No és, per tant, una llista exhaustiva. També hem de remarcar que es tracta d'una llista en construcció permanent.

Autors/es: classificats/ades alfabèticament pel seu cognom i sota la disciplina temàtica que conreen.

I per últim: que no estiguin en aquesta llista no vol dir que no els pugueu trobar a la biblioteca. Per això, sempre podeu consultar el catàleg o fer-nos una visita.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons.

dimecres, 30 de juliol del 2014

Paco Viciana

 
[Foto: facebook]
 
Paco Viciana és un compositor de formació clàssica, format musicalment al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, al Conservatori Professional de Música de Badalona, a l’Escola de Música de Barcelona, a l’Escola Zeleste de Barcelona, a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona, i a l’Escola de Musicoteràpia de Vitòria-Gasteiz.

Ha exercit pedagògicament a l’Escola de Musica El Sol Fa La Vida de Besalú (fundador i director), al'Escola de Música Moderna i Jazz de Banyoles, a l’Escola d’Art d’Olot i a la Universitat de Girona.

Ha estrenat diverses obres i espectacles. Destaquem, per la seva relació amb Banyoles: Dones d’aigua i Estany (Espectacle inaugural del Mundial de Rem de Banyoles). També ha actuat en un bon nombre de festivals musicals i auditoris d'arreu de Catalunya, com el Mercat de Música Viva de Vic, Temporada Alta i el Festival de la Porta Ferrada. És autor, també, de bandes sonores per a teatre, programes de televisió i cinema.

També ha rebut diferents premis, entre els quals destaquem el més recent: el Premi MAX 2014 al Millor Espectacle de Teatre Musical per l’obra La Flauta Màgica-Variacions Dei Furbi (arranjaments per a veus a capella de part de l’òpera de W.A.Mozart per a la companya de teatre barcelonina Dei Furbi).

Pàgina web: www.pacoviciana.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada